Pages

Subscribe:

Sunday, February 26, 2012

Idea Nak Update Blog

Banyak benda sebenarnya nak di masukkan dalam blog ni. Cuma tak tertulis sahaja sebab aku ni bukan kaki menulis blog. Tapi tercabar juga tengok blog lain yang konsisten update blog setiap hari. Pendapatan dari Nufnang pon masuk jugak. Antara blog yang aku wajib baca setiap pagi sebelum mula kerja adalah blog Abangensem. Bukan aku nak promote blog abangensem ni, cuma nak tunjukkan gambar aku masuk dalam blog Abang ensem sebab kehadiran aku ke Seminar Ringkas Hartanah anjuran beliau.


Anyway, entry ni bukan nak update tentang Abangensem, tapi nak kongsikan idea entry blog yang aku bakal kongsikan dalam blog ni. Ya lah, kalau tak tulis mesti esok lupa.
  1. Koleksi 'How Series' - Pembelian tiket bas tanpa ke stesen bas, UNIFI 10mb dengan hanya RM30 sebulan.
  2. Ilmu Pelaburan Hartanah. aku bukan pakar, tapi hanya nak kongsikan apa yang aku dah buat dalam perjalanan aku untuk menjadi bebas kewangan dengan pendapatan bulanan RM20,000 dalam masa 15 tahun akan datang.
  3. Cerita Emas dan Perak.
Idea-idea lain akan ditambah dari masa ke masa.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...